Joseph 'Joe' McKennan

Description:

Appearance

Personality

ye det kommer sen

Bio:

Växer upp i arbetarklassmiljö.
Båda föräldrarna lever tillsammans och han har en äldre bror.
Pappan jobbar i hamnen.

Naturligtvis börjar båda bröderna jobba i hamnen också.
Dras snart in i den kriminalitet som finns där.
Göra sig av med konteinrar etc.

genom detta kommer den äldre brodern i kontakt med en av dem som köper konteinrar av dem.
Ett bikergäng som snart tar in honom.
tar inte lång tid innan båda bröderna joinar gänget.
väl inne i gänget stiger dom båda i rang, efter något år är dem båda högt rankande medlemmar i chaptret.

Detta bildar såklart slitningar mellan dem och deras far och mor.
Men det är skitsamma för dom har sitt nya liv nu.
Trots att relationerna surnar en aningen med familjen så går det bra med bikergänget.
Dom utökar, fler medlemmar strömmar in och ännu något år senare är Joe 27 år gammal.
Hans bikergäng är ett av dom största gängen på östkusten.

Det är nu som rivalitet mellan andra bikergäng börjar göra sig påmind.
Kriget eskalerar vilket uppmärksammas mycket i media.
Det är under en vinternatt som Joes gäng bestämmer sig för attackera det största rivaliserande gänget. Dom har fått nys om att dom ska hålla ett stort möte i en lokal. Alla ledarna ska närvara och Joe’s gäng bestämmer sig för att tända eld på lokalen. Vad dom inte vet är att även ledarnas familjern även kommer att närvara.

Medans lokalen fattar eld och dom inser att det inte bara är det rivaliserande bikergänget inlåsta är det redan för sent. ca 70 personer brinner inne och Joe börjar inse att han är alldeles för djupt nere i skiten. Det är efter detta som en ungefär 3 år lång process tar vid där han så småningom lyckas lämna gänget. Det är en jobbig tid och måste vända ryggen till många personer han förut skulle ha offrat livet för. Men när han väl står där fri känns det underbart.

Han letar länge men inser att enda sättet för honom att komma till freds med sin tillvaro är att försona sig med den han varit. Han bestämmer sig för att viga sitt liv åt Jesus och en personlighetsförändring tar vid. Han spenderar dom kommande åren med att utbilda sig till präst. Han är nu ungefär 35.

Han arbetar aktivt i kyrkan dom kommande fyra åren tills han en dag får ett brev från sina föräldrar. Hans bror har insjuknat och ligger nu hemma hos föräldrarna. Dom vet inte vad dom ska göra längre. Medicin hjälper inte och doktorerna kan inte hitta något fel på honom. Div. psykologer och liknande kan inte heller sätta fingret på vad det rör sig om. När Joe till slut får se sin bror är det en helt annan person som tittar tillbaka på honom. Mager och blek, all glöd som tidigare fanns in honom är borta. Bara ett skal och personen inuti är även den bortblåst. Istället möts han av en fruktansvärt negativ aura. Joe inser motvilligt att hans bror blivit besatt av en ond entitet. Tillsammans med en av dom äldre prästerna i kyrkan påbörjar han nu ett arbete som kommer att vara i ungefär sex månader.

Joe spenderar så mycket tid som möjligt vid sin bror sida i samtal. När han inte är där letar han i allehanda skrifter efter sätt att göra sig av med demonen. Han börjar sätta sig in den katolska Exorcismen. Tillsammans lyckas han och den andra prästen att kasta ut demonen. Det lyckas och hans bror tillfrisknar snart. Joe fylls av lycka och så även hans föräldrar. Det känns som att allt faller på plats. Den kommande tiden pratar han och hans bror mycket om deras upplevelser. Det börjar bra men snart märker Joe att hans bror inte mår helt bra. Det psykologiska traumat är för stort att bära och en dag får han ett samtal som säger att hans bror har begåt självmord.

Joe kan inte tro sina öron, han sjunker djupt ner i en deppression. Det är under samma tid som polisen lyckas komma åt dom stora spelarna i Joes gamla gäng. Dom haffar top spelarna och i samma veva uppdagas ett flertal brott. Där ibland mordbranden Joe var delaktig i, vid sidan om mycket annat. Han döms året därpå och finner sig själv i fängelse på livstid.

Jag skriver klart och finar till skiten sen
enjoy

Joseph 'Joe' McKennan

KULT - The price of freedom Zekrish Eriku