Hank Cooper

Description:

Hank kommer från en ganska vanlig arbetarklassfamilj från NJ. Ingen märkvärdig barndom/ungdom förutom att hans farsa kunde bli väldigt full och slå både honom och hans mamma, som för övrigt är väldigt undergiven och inte står upp för sig själv. Detta leder i sin tur till att han själv är lite bråkig i skolan och är överbeskyddande när det kommer till hans mamma.

Han hade en del vänner under skoltiden. Han var inte speciellt populär i alla kretsar, men de flesta kände definitivt till honom då han alltid gjorde massor av pranks…och att han hamnade i bråk då och då.

En dag under det sista året av high school så prankar han en nyare elev i skolan…eleven tar det inte bra alls och det hela eskalerar till ett stort bråk då han börjar snacka skit om Hanks mamma. Hank ser rött och slår skiten ur eleven. Hank blir tillkallad till rektorn och hans mamma kommer dit. Bla bla bla. —> Hank blir avstängd från skolan. Åker hem. Farsan kommer hem senare på kvällen, fullare än vanligt. När Hanks farsa får reda på vad som hänt blir han tokig och börjar slå honom. Hanks mamma försöker stoppa det hela men blir slagen så att hon faller ner på marken. Hank ser rött för andra gången på samma dag. Han tar ut allt sin ilska och hat tills hans pappa bara ligger helt blodig och sönderslagen på golvet. Hans mamma ligger brevid hans pappa, som fortfarande är vid liv, och skriker/bölar helt hysteriskt. “Vad har du gjort?! Ut här ifrån!!!!” etc.

Hank packar ihop lite grejer och drar till sin bästa vän Frank. Hank förklarar vad som hänt för Frank och hans farsa. (Hank brukar vara över där ofta. Speciellt när hans har varit väldigt full. De gillar iaf Hank) Hank får stanna hos dem ett tag. Franks farsa är en gammeldags NY-snut som skyddar Hank från att bli anmäld för det som har hänt.

Franks äldre bror jobbar som en byggarbetare (och “Union Worker” som driver in pengar…med våld) och introducerar honom till yrket. Hank lär sig ganska snabbt och får en fast anställning efter ett tag. Han flyttar ut, hyr en liten lägenhet och jobbar på. Han har fortfarande bra kontakt med Frank och resten av hans familj.

Efter några så gifter han sig med en kassörska från en matbutik där han brukar handla. (Det började med småprat → flörtande → dejting → flytta ihop → gifta sig och köpa hus → skaffa barn. Livet är frid och fröjd. Frank jobbar hårt. Hans fru (hemmafru) tar hand om barnen och fixar allt där hemma. Precis som det ska vara enligt Hank.

En dag får han ett telefonsamtal från hans moster, som han inte pratat med på hur många år som helst. Han får reda på att hans pappa misshandlade hans mamma till döds och sedan tog sitt egna liv när han insåg vad han gjort. Hank bryter ihop och får väldigt starka ångestkänslor. Han sover dåligt och börjar få mardrömmar. Blir mer och mer distant. Börjar dricka etc. Hans fru blir mer och mer frustrerad över hur han blivit. De börjar gräla oftare och oftare. Tillslut så slår han faktiskt till henne en dag. Det var droppen som fick hennes kopp att rinna över. Hon lämnar honom och tar med sig barnen, som hon får vårdnad över.

Hank saknar henne jättemycket, men nästan varje gång de pratar så bråkar dom. Oftast om barnen eller om underhåll. Han blir mer och mer frustrerad och bitter. Han blir typ fixerad i henne. Det i kombination med hans mardrömmar om hans mamma och hans alkoholproblem gör honom till en ofungerande person utanför jobbet. —→ BAM! Ekonomiska krisen. Huset han bor i är värd noll. Han har skyhöga skulder. Sewer Workers tjänar ganska bra med pengar c:a $100k om året, men med alla utgifter så blir det inget över. Hans kärlek till henne utvecklas till ett hat. Han blir desperat och under ett gräl med henne så blir han så arg att han misshandlar henne till döds.

Hank blir påkommen och det blir en kort rättsprocess —> Skakar galler.

Hur mår Hank nu? Jodå…han är lättad över att hans fru inte lever längre. Och det med ekonomiska problem är inget han behöver tänka på längre. Och alkohol får man inte dricka i fängelse. Visst han är inte glad över att skaka galler eller att livet blivit på det här viset, men han har inte tid att tänka på allt det där. Han måste tänka på hur han ska göra det bästa av situationen och överleva sin tid i fängelset.

Bio:

Hank Cooper

KULT - The price of freedom Zekrish FresnoBob